Lorelli Discovery Кенгуру за бебе

Описание
Материали и поддръжка
Може да се пере в автоматична пералня при температура до 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина. След всяко пране поверявайте дали плата и шевовете не са износени или повредени. Проверявайте редовно шевовете и кенгуруто, за да сте сигурни, че не са износени или повредени и че някоя част не липсва. Не използвайте кенгуруто ако някоя част е счупена, скъсана или липсва. Не използвайте резервни части, които не са одобрени от производителя или дистрибутора.
Безопасност
Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 13209-2:2016 (Изделия за отглеждане на малки деца. Приспособления за носене на бебе. Изисквания за безопасност и методи за изпитване. Част 2: Гъвкаво приспособление за носене. ), осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.
ИнструкцияМоля преди да пристъпите към употреба да прочетете внимателно инструкциите за употреба и сглобяване !Кенгуру DISCOVERY_Инструкция за употреба( PDF File ) 5 460KB
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^